P.U.Berta

P.U.Berta

Anotace: PostPuBertum

Děly se věci, děly-
ve středu, v pondělí…
v neděli jsme nesměli
to bděli jsme a spěli.

On jen prst vztyčí
když na kraji postávají
když málo se obávají
a hněv v nich klíčí.

Život jak pláň, báň, cesta
čím dál, tím žít chci víc
les, hora voní jak krajíc
město je olověná vesta.

S ním za zády, oni-
plují oblohou, s jarem tají
pod horkou dlaní se ptají:
-zda „myši jsou malí sloni“.

Na všechny otazníky je-
vlastně jen jediná tečka
a oni za ní jak smečka
pálí dál od pasu bláznivě.
Autor Mladý pán P., 20.03.2011
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: Necelá, jethullfan, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvrde myti, lehke biti? ;-P

24.03.2011 15:44:00 | J sh' T r' k

nevím, zda jsou myši sloni,
sloni prý se myší bojí ;-)

mýt za zády slona, myš
může se mrška vyhřívat,
zvědavě po světe pobíhat,
pak chytro najít skrýš

22.03.2011 13:35:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí