Absence citů- doba kamenná

Absence citů- doba kamenná

Anotace: -

Ne, lidi nejsou zlí
to jen bojují za to
aby je někdo miloval

už nemalují srdce na stěny
trhají je z hrudí
a nakládají do konzerv

něžné doteky jakožto
nedostatkové zboží
zintenzivnily v brutalitu

trestem za lhostejnost
je smrt a zavržení
pro vrahy pak samovazba

nenávist má kořeny v samotě
a větví se pak v naší fantazii
až nám přeroste přes hlavu

absence citu způsobuje
nevratné zkamenění
v dnešním světě soch

člověk z masa rozdrásal si klouby
ťukáním na chladný kámen
až nakonec vysochal sám sebe.
Autor Bolder, 21.03.2011
Přečteno 363x
Tipy 20
Poslední tipující: Lea Aura, Jana M., Niky88, Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., modrá..., CULIKATÁ, la loba, Mbonita, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň dokonalá,pravdivě krutá...

21.03.2011 11:57:00 | la loba

jak pravdivé..

ST

21.03.2011 09:11:00 | Mbonita

Lidé nebojují, aby je někdo miloval...nemalují srdce na zdi, rvou je z hrudi a dávají do konzervy...tak bych to napsala já. Báseň má hlubokou myšlenku.T

21.03.2011 00:41:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí