PROČ NEJSEM ROMANOPISEC (ALE BÁSNÍK)

PROČ NEJSEM ROMANOPISEC (ALE BÁSNÍK)

Anotace: /Célinovi/

Já nemám na to (motivaci)
abych si sedla za stroj psací
a celou noc psala
(Kerouacu
ač chodím taky v saku)
Respektive se mi ani nechce
ač by šlo´cíleně´hledat podněty
zkušenosti myšlenky pak kloubit rychle ve věty
Ovšem nemám proč…
(´násilně umrtvovat´
zabržďovat přirozeně plynoucího kolotoč)

Však jasnozřivé vize
(nahozeniny bezprostředně-poetických zastavení)
stvořené během dočasného
chvilkového opojení…

bývají zítra k nepřečtení –
Autor Andrea Vatulíková, 22.03.2011
Přečteno 389x
Tipy 17
Poslední tipující: Andrea Vatulíková, Radek.oslov.Šafárik, Divoženka1, jvacl, Jiparo, zaba.zuzla, CULIKATÁ, Květka Š., Mraveneček, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten závěr ale nemluví pravdu,je čitelná

06.05.2011 16:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí