Jaký směr?

Jaký směr?

Anotace: Vsichni chybujeme, jdou stare chyby napravit nebo je nekdy lepsi se vzdat?

Jakým směrem se jen dám,
kam se to jen ubírám.
Cesty vedou sem a tam,
jakým směrem se jen dám.

Cesty se mi stejne zdají,
cíle svoje dobře tají.
Bludným kruhem klopýtám,
jakým směrem se jen dám.

Vím jaký cíl dosáhnout,
cestou kterou ale plout.
Tupě zírám jak stado lam,
jakým směrem se jen dám.

Špatně jsem kdys odbočil,
a tak ztratil svůj jediný cíl.
Co jsem to proved, čím jsem se stal,
jakým směrem jsem se to dal.
Autor ALiEN, 22.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, Fog
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí