Život

Život

Anotace: ...

Život je těžký,
ze všech stran,
chcem jej projít pěšky,
však narážíme do ostrých hran.
Jednou je to bolest,
jednou je to láska,
či když na srdci je šelest,
vše je jenom sázka.
Není způsob správný,
jak projít ten temný svět,
každý okamžik je zrádný
a není kroku zpět.
Chceme spravit svoje chyby,
klid na duši mít,
minulost změnit, jak se nám líbí
a pro budoucnost žít.
Však nic není, tak jak chceme,
za dobrotu na žebrotu,
za špatnosti do pekla jdeme,
navždy v sobě temnotu…
Autor H.I.L., 22.03.2011
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí