Pod živůtkem jara

Pod živůtkem jara

Anotace: Prostá...

.....................

Pohoupu tě na klíně,
ať utěším tvůj stesk,
políbím tvá rodidla,
ať zase chytí lesk.
Už nemůžu se mademoiselle,
už nemůžu se splést,
buď plna vášně necudné,
já chci se nechat vést.

Venku je jaro
a hraje si tu svou,
melodii svižnou a rozmarnou...
Autor JR, 22.03.2011
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí