ANDĚL NA TVÉ KŮŽI

ANDĚL NA TVÉ KŮŽI

Anotace: Inspirace názvu: The 69 Eyes.

Přistup ke mně,
řekni pravdu, ať je jakákoli,
setři jemně
moje slzy, když mě duše bolí.

Otevři mi náruč,
otevři své smysly,
mně určuješ tep srdce
a dodáváš jmu kyslík.

Tvé polibky mne zabíjí
smrtí tou nejnádhernější,
rty tvé kříž mi přibíjí,
když jsou ti jiné přednější.

Tvé doteky i úsměv tvůj...
Snad už jsi závislost?!
Nyň pod mým tělem oroduj
a škemrej. A pros o milost!

Smoč brk v kalamáři
a těš se neřestí.
Zvíš, kde končí lháři.
Ty podlosti! Ty neštěstí!

Však věř, ač dech se úží
a srdci hrozí krach,
jsem Anděl na tvé kůži.
Tvá zvrácenost. Tvůj strach.

Váhám co chtít. Zda se bojíš.
Kdybys značil, o co stojíš...
Slyš v nejistotě své, ač smělé,
zas toužím spočnout na tvém těle.

Ty jsi trnem v něžné růži,
mou vášeň stáčíš v strach.
Jsem Anděl na tvé kůži
a ty mých snů vrah.

A všechny naše konce jsou jen další počátky .
A všechny naše začátky jsou novými konci .


Autor Ricarda Haner Lowery, 24.03.2011
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, Rhiana E. Nebresk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji. :D :) ;)

01.04.2011 00:52:00 | Ricarda Haner Lowery

...
A všechny naše konce jsou jen další počátky .
A všechny naše začátky jsou novými konci.
...
To je prostě pravda ...Howgh ;-)

31.03.2011 02:47:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí