miluji

miluji

Anotace: o stýskání

Vím, že tě nesmím vídat,
vím, že tě nesmím líbat,
vím, že mě máš ráda -
snad víc než jako kamaráda,
a proto tě nikdy nepřestanu milovat!

Miluji tvé oči, které jsou jak modré nebe,
miluji tvůj úsměv, ze kterého mě zebe,
miluji tvé dotyky co na kůži pálí,
miluji tvou blízkost a ruce co hladí,
prostě tě miluji.

Nemohu bez tebe být,
nemohu a nechci bez tebe žít,
nemohu dýchat, když tu nejsi,
nemohu spát, lásko, kde jsi?
Nemohu bez tvé lásky být!

Když jsem bez tebe chřadnu,
jako květina bez vody vadnu.
Když jsi mi na blízku celý jen kvetu,
schoulit se k tobě a říct jednu větu.
Miluji tě.

Děkuji ti lásko, že tě znám,
děkuji ti lásko, že tě mám.
Děkuji za každou chviličku
co jsi blíže mému srdíčku.
Děkuji, chtěl bych ti říct,
ale místo vedle mě je prázdné....
Autor blackoun, 24.03.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí