O dům dál, princi.

O dům dál, princi.

Anotace: Jen tak...

Cítíš? To je magie.
Chceš něco říct? Co to je?
To, co říkáš, páchne tmou.
Už nejsem tvou princeznou?

Nejsem snad tvá milovaná?
Dívka krásná, malovaná?
Nejsem ti dost dobrá...
vím, pravda je zlá.

A Svět? ten je ještě horší.
Je tu někdo, kdo mě zkouší?
Tři oříšky pro Popelku?
Zvládli jsme to pěkně v celku.

Láska-rozchod, chtěl jsi víc?
Princ teď nemá zhola nic.
Holčička, co sis s ní hrál,
teď zas kráčí o dům dál.

Princeznička zneužitá.
Hebká mrška, kráska zpitá.
Autor Jiko, 24.03.2011
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí