Sny

Sny

Anotace: ...

Ve splněné sny věříme spolu,
doufáme v ně, když hvězdy padaj dolů,
přejem si je, když sfoukneme svíčky,
myslíme na ně se zavřenými víčky.
Není jisté, že se splní,
však naděje nás naplní,
ale co když už v ně nejde věřit
a svá přání nelze střežit?
Můžeme je bránit o sto šest,
můžeme bojovat, kop a pěst,
však proti sobě nic nezmůžem,
své myšlenky vyhubit nemůžem.
Už je to tak od přírody dáno,
nemyslet máme zakázáno,
jenom s nadějí tu můžeme být,
přání a snů se držet a žít…
Autor H.I.L., 24.03.2011
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí