Smysly

Smysly

Anotace: ...

V ruce hmat,
v ústech chuť,
v šachách mat,
padá suť.

V uších sluch,
v očích zrak,
v noci duch,
ve dne drak.

V nose čich,
v těle duše,
na stole líh,
papír od tuše.

V hlavě strach,
v srdci díra,
sedí tu vrah,
na mě zírá.

Smysly klamou,
lidi lhají,
sny se lámou,
zrady zrají…
Autor H.I.L., 24.03.2011
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí