přemýslím

přemýslím

Anotace: přátelství nebo láska, toď boj srdce s rozumem

Měl jsme štěstí nebo osud,který dovál mi Tě do cesty,teď jsme na velikém rozcestí!Nevím,kterou stranou se mám vydat,nevím která je tou správnou!.........LÁSKA - nebo - PŘÁTELSTVÍ.........to ani rozum neporadí.....srdce bije se teď s rozumem.....kterou s těchto dvou cest zvolit bych si měl........LÁSKA je však v nedohlednu,tam cesta je složitá.......PŘÁTELSTVÍ.....tam šance se mi naskýtá......

Přemýšlím jaké kouzlo v sobě máš,které mě k Tobě táhne!Já už několikrát v mysli měl,že zapomenu na TĚ!Smazal jsem všechny kontakty a zapomenout chtěl,ale osud se mnou asi jiné plány měl!Já sice kontakty jsme smazal,ale rozum a srdce se proti mě spikli,já neustálé v srdce mém Tě mám a city neutichli!.....přemýšlím......

Snad básní bych to neměl psát,aby vážně se to bralo,ale já svou můzu v Tobě mám a ta pero moje vede!Ač každá věta není rým,ale odpočinout si musí,já nechci ji vyplýtvat na slova nežádoucí!

Teď svoji můzu ulehnout nechám,ať bdělá je na zítřejší den,až slova básnická Tobě budu posílat jen!Já v tiše koutku jenom doufám,že básnická má slova,doplují k Tvému srdci napsaná něhou slova.Vždy,když Tobě něco posílám, moje můza mě k Tobě vede,já oslovit chi Tvoje srdce a city Tvoje!.........přemýšlím......

Je půl třetí ráno a já nemohu spát,své city k Tobě nemohu jen tak vzdát!Ač na rozcestníku jsem teď zastavil,přemýšlím co bude dál,mé srdce pravý do leva,já nevím co s tím udělám!Mé city teď srdce ovládá,a rozum zůstal někde vdál,snad Mozart mi teď poradí,kterého poslouchám!

Snad přečteš si má slova,jednou,dvakrát,stokrát!Snad uvízne Ti něco v srdci,že pro mě nejsi obyčejnou slečnou od někudsi!Jsi život,jsi voda,bez které se nedá žít,jsi pro mě vším co každý měl by mít!Jsi osud,živel,pohroma,jsi nádherná Laň od Boha!....přemýšlím....

Srdci já teď neporučím,nejsem jeho pán,teď ovládáš ho ty a Tvůj šarm!moje očka se už klíží,ale chtěl jsme tímto dopisem říci:Vždy jsme tu pro Tebe,ať už v nouzi nebo.........kdykoliv........přemýšlím.......


Já chtěl bych toho ještě hodně napsat,ale hledám slova vhodná,snad příště bude doba jiná!


PS:Tohle už se nebudu pokušet psát verši,i když tedy tohle jsme chtěl taky napsat líp,ale opravdu v tuto dobu.....prostě jsme se potřeboval vypsat....vypovídat......promiň jestli ti tato moje slova nějak nesedí.......prostě jsme měl tu moc Ti vše říct.....a zdaleko je toho víc........ale to někdy na příště,třeba místo pohádky ooooo.......už došla mi slova,asi inkoust se mi vypsal a fantazie opustila....já teď lehnu do postele,ale ještě rozloučím se basní lehce......
Autor samotnopeklo, 26.03.2011
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí