Hvězdárna Paranal..

Hvězdárna Paranal..

Anotace: .. http://www.youtube.com/watch?v=F0gZDuKdPKo

Z Llullaillacu na Paranal
pouštnímu větru nenechám
uklízet stopy, ať neuhnal
si zápal plic, sám nespěchám

paprsek světla nabídnout
z laseru k nebi, aniž bych
mrknul, zapálím dechem knot
horoucím v jícnu sopky, líh

žlutým plamenem vystřelí
umělou hvězdu do nebes
z Atacamských And vyvřelý
maják můžeš mít ještě dnes

Llullaillac versus Paranal
svůj stín hvězdárně nedluží
z erupce snů jsem nastřádal
vysněný rudý déšť růží
Autor Petbab, 29.03.2011
Přečteno 257x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, slnečnica, enigman, Tanzania, labuť, zenge, Květka Š., Mbonita, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve stínu hvězd...

30.03.2011 10:37:00 | enigman

to jsou skvosty, co tu tvoříš
v rudém dešti růží hořím...

29.03.2011 18:37:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí