Na poli mých snů

Na poli mých snů

Anotace: ...

Na poli mých snů
je většina dnů
plná různých jasných barev,
nejsou loupeže ani krev
a podvody nejsou též..
Je to tam fajn, to mi věř.
Jsou tam čisté cesty,
vůbec žádné testy
ani podvodníci..
Žijí zde vodníci,
trpaslíci milí,
přívětivé víly,
velmi chytří žáci
i ochotní draci
co žijí ve vodě v hasičské kádi,
když něco nejde, tak pomohou rádi..
K obědu bývají kanci,
zlo tu nemá žádnou šanci-
-pirát je opravář lodní,
všichni-i troli-jsou hodní.
Hodná jezinka, upír..
Na poli mých snů je mír.. =)
Autor Cataliina, 29.03.2011
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná trošku jo =).. A možná též tím, že jsem byla v SDH naší vesnice =).

30.03.2011 17:04:00 | Cataliina

Máš svůj styl a je zajímavý. Vlatně takové zveršované vyprávění. ST

"i ochotní draci
co žijí ve vodě v hasičské kádi"

Žeby inspirace Soptíkem?

29.03.2011 23:51:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí