Nemocnice

Nemocnice

Anotace: Sposledním dechem brouzdám se mechem

Nemocnice

Oholen čepelí jejího sarkasmu
Vysvlečen nůžkami její fantazie
Jak len pod nůžkami v celku nepřežije
Tak i já rozpůlen daruji svou plazmu

Za nitky taháte slečinko v sukýnce
Možná, že už víte kolik času zbývá
Houpy houp koníček ve mně se kývá
Život jen jen křivka a smrťák? Skryt v lince.

Život je jen křivka a smrťák?
Na mě se dívá…
Autor Jindibi, 30.01.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fíha, s obdivem klekám... Pfujky :-)

30.01.2006 21:40:00 | Buližník

Krásně vypsané pocity.

30.01.2006 16:49:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí