Co je to?

Co je to?

Anotace: ..:)

1.
Oči má všeliké,
tělo je veliké,
nožku má vratkou,
tvářičku hladkou,
nerada leží,
do strany běží,
točí se jen ve stoje,
hádej prcku, to to je?
-----------------------------------------
2.
Jsem kulatý jako míč,
v noci tady, ve dne pryč.
Rostu a pak couvám,
botky si nezouvám.
Vidíš mě i nevidíš,
řekni, viď, že závidíš?
Vysoko i nízko jsem,
viděl jsem už celou Zem.
------------------------------------------
3.
Malinká jsem byla,
když jsi mě koupila,
teď zalít by to chtělo,
pak mám velké tělo.
Dlouhé vlásky,
velké vrásky,
to ti říkám bez nadsázky.
Nápovědu já ti dám,
oranžovou barvu mám.
Zdravá, dobrá, prostě nej,
tak mě klidně ochutnej.
Já nebudu ti na obtíž,
můžeš mě mít plnou spíž.
Autor Jean89, 30.03.2011
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí