Planétka Quaoar..

Planétka Quaoar..

Anotace: ..

Sen si cieľ nezmýli
teraz to viem presne
ak terč netrafili
skaly, tieň môj tesne

za Mars Hlavným pásom
preletel som šťastne
prečo šťastie mal som
ani neviem vlastne

ďalšia skúška na mňa
za Neptúnom čaká
nesmrteľnosť klamná
vtáka Ohniváka

v Kuiperovom páse
nárazmi sa triešti
vesmírne počasie
nič dobré neveští

nálet do oblakov
transneptúnskych telies
na krídlach bez znakov
modlitieb z pier šelest

sprevádza, do cesty
vošiel mi, nie malý
Quaoar, šelestí..
.. boja sa i skaly
Autor Petbab, 30.03.2011
Přečteno 231x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WhiteSkull, Doradan, Psavec, enigman, Mbonita, hatlapatla, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí