Nadějná beznaděj

Nadějná beznaděj

Anotace: rok stará, na motiv písně Fade To Black

Naději v sobě hledám
Kde? To však nevím.
Stále ji postrádám
S pocitem svým
Zavřené oči mám
A do dáli hledím

Naději v sobě hledám
Kde? To si nepovím
Stále ji postrádám
Už dlouho v ní věřím
A sám sebe proklínám
V bezesných nocích sním.

Naději v sobě hledám
Proč? To netuším
Stále ji postrádám
Tiché hlasy všude slyším
A leccos se dozvídám
Už dlouho věřím
Už dlouho proklínám
V bezesných nocích sním.
Autor James, 30.01.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten nadpis je fakt dost dobrej...nebo aspon zaujme,že si to člověk chce přečíst:-)líbí se ...80

12.02.2006 14:33:00 | airelle

Pěkná básnička.

30.01.2006 19:09:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí