LHÁŘÍ UMÍRAJÍ

LHÁŘÍ UMÍRAJÍ

Anotace: Lež má klíč od mnoha srdcí, válejících se opotřebená na skládce lidskosti.

Netrap se tak pro mě!
Mi srdce tlí tam - skrze drát.
A v krvavém lomě
radost není umírat.

Netrap se tak pro mě,
neb smysly ochoří.
Zraky tvé pak němě
tam v jámě dohoří.

Tvé rety umlčím
svou přesvědčivostí,
dlaně své v tvé smočím
pak krvi chtivosti.

Přehluším ti křik
v hlavě, pro lži cit.
Jen pouhý okamžik,
než v hrdle shnije břit.

A do prázdnoty bránu
pak otevřu tvé mysli.
i vztoupíš v tom na hranu,
kde schází sen i kyslík.

Již neztrápíš se dál
a mne neztrápíš tak.
Zadusím, žes lhal.
Až tvůj zvysychá zrak.

Tak rychle ta srdce
všech dívek skomírají...
Ve lžích však i trpce
jích tvůrci umírají.

Lháři umírají
jen pomalu a v špíně.
Místa nepoznají
ani v zvlhlé hlíně.

Možná v odpadcích.
Někde s trusem snad...
Když zrádnost ve srdcích
jim zmarní kolovat.

Neztrápíš ty víc.
Již navždy bude klid,
až tvá lživá líc
v červech bude hnít.


Autor Ricarda Haner Lowery, 30.03.2011
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí