Feťákovo peklo

Feťákovo peklo

Anotace: pro kamaráda...

Ty vole, podívej, do jakého bahna ses dostal
Jen kvůli trošce bílého fetu
Proti společnosti jsi povstal,
chtěl si revoltovat i vůči světu

Jaký to na tebe smutný pohled
Sedíš si tam tak ve tmě
Máš haldy, rozšířil se ti rozhled
Vše okolo vnímáš letmě

Snad už to nebolí
Všechny ty hnusné vzpomínky
Na vše koukáš s nevolí
v očích ti hoří plamínky...

Hejky, kam si myslíš, že sakra jdeš?
Copak jsi už neměl dost?
Dělej si, jak chceš
Pálíš si svůj most!

Teď, když si zrovna bereš další dávku
Doufám, že myslíš trochu i na sebe
Přeháníš svou malou stávku
nechci zapalovat svíčky za tebe

Stává se z tebe troska
co k tomu ještě dodat?
Vržena byla kostka
a já žalobu chci podat

Žaluji společnost, za její hrdost
žaluji svět kvůli bolesti
žaluji tebe, za tvou blbost
a taky za tvé neřesti

Poslední porci vpravil sis do těla
takzvaná zlatá rána
Věř, že pohřbít jsem tě nectěla
...už tě objímá pekelná brána =(
Autor Sorrow, 30.01.2006
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Dablovamilenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nulaři jsou závistivci. Ale do tohohle téma kousnout každej neumí. 100

30.01.2006 21:18:00 | Buližník

Zase tu řádí nulař. Na protest Ti dávám 100, i když nejen na protest.

30.01.2006 19:02:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí