O dracích

O dracích

Anotace: Když žáci učejí učitelku =)..

„Povězte mi žáci:
o čempak sní draci?
A kdo z vás to ví,
ať mi odpoví.“
„Občas o lidské zábavě,
občas o sopkách a lávě,
občas o labutích plavcích,
anebo o orlích dravcích.“
„Povězte: jsou kamarádi?
A co vlastně jedí rádi?“
„Ano, jsou to přátelé!
Jedí lístky jetele
nebo též maličká
červená jablíčka.
K tomu pijí rosu ranní..
Jsou to vegetariáni.“
„Ať poví ti, co je znají:
co ti draci rádi mají?“
„Mají rádi luční kvítky
a co nejdelší povídky
a největší potěšení
je to jejich dračí snění..“
Autor Cataliina, 31.03.2011
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Bona, Juan Francesco de Faro, Petbab, Prinzeschen, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné!!! ST

31.03.2011 17:40:00 | Prinzeschen

Za potěšení
ST

31.03.2011 17:34:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí