Podpora

Podpora

Anotace: ***

Člověk tak nějak touží po opoře
Po někom, kdo by na jeho straně stál
Po velkých slovech a velkých činech,
s kterými by mu někdo pomáhal
Jen jednou stalo se mi, že někdo takový byl poblíž
Jen jednou v životě zjistila jsem,
jaké to je takovou oporu mít
Netušila jsem, jaké štěstí mám
A nechala jsem tě jít
Pořád stojíš při mě, děj se co děj
Jen už nejsi středem života mého
Prostě jen šel jsi vlevo,
když já vydala se doprava
Až teď vím, že se to v životě moc nestává,
že stát při někom není samozřejmostí,
když někoho miluješ
Mnohokrát dočkáš se oprav a výčitek
Dočkáš se důvodů, proč vše dělat jinak
Nic není správně
Ani ta láska není správná,
ale doufáš a bojuješ
s pocitem, že už jen málo času zbývá
Brzy se za tebou nikdo nepodívá,
natož aby tě někdo podpořil
Využij všech možných chvil
na podpoření sebe sama
Nejspíš to nikdo jiný neudělá
Nikdo nebude při tobě stát
A nikdo nikdy nebude tě milovat,
jak ty můžeš milovat sám sebe
Nehledej jinde
Hledej uvnitř sebe
Tam pravou lásku i podporu máš
A pokud ji nepřijímáš,
nikdo jiný ti ji nenahradí
Ač život k tomu tolik svádí,
nikde jinde nehledej
Otevři oči a věř sám sobě
Víru v sebe sama si uhlídej
Na nikom jiném nezáleží
Sobě tu moc dej...
Autor unstoppable, 02.04.2011
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, enigman, olnek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opřít se...

05.04.2011 00:01:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí