Aprílová ponorka

Aprílová ponorka

Anotace: není topení jako topení

Duše z gumy a mhd zadarmo
V podloubí hledá střed
Nechat si na tričko napsat „občas nechci jen jazz“

Zašifrované vzkazy na zadní stránce fotky
Gestikulovat rukama a vnímat plameny
Být country girl a tvářit se líně

Nechat jaro proplouvat mezi prsty
Topit se v knihách a obnovit komunikace
Hrdě vyhazovat lístek nákupní

Odtrhovat se od davu
V litrech kávy hledat menší únavu
Nechat se líbat na pravou stranu tváře

Unášet se tichou poštou na látce tyrkysu
Uculující se nevinnost
Vlastní krok nejde zpět

Vana plná fialek
Odpouštět každé zprávě
Zpívat si a plavat divoce

Nepravidelnost jistoty
Unáší a nejistí..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 02.04.2011
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, hatlapatla, Tamara, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u topení...

05.04.2011 00:18:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí