Dialog

Dialog

Anotace: Rozhovor nezkušeného a zklamané.

Z: Je třeba pro začátek říct,
Že nikdo Vám nepůjde vstřic.
A nikdo Vás nepodpoří,
Jste jak pergamen na moři.
Tu vaši cestu nechci znát,
Je to otrava akorad.
Vyprávení o nepravdách,
Jen zvedá jedovatý prach.
A točí kolem do kola,
Než štěstěna Vás zavolá.

N: Tak dobrá, tedy půjdu sám.
A s Vaší věštbou počítám.
A nechť se všechno naplní,
Ja vím, tudy jste šla i Vy.
Autor Alisa 16, 03.04.2011
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí