Má duše žízní....

Má duše žízní....

Anotace: ...príliš dlhá materská....

Kousla mě zmije všedních dnů
ač zdálo se,že neútočí
V poklidném vánku odpoledním
bělíce sny své na úbočí

Vzteku je k vzteku plná číše
hněv stoupá k slunci a pak výše
Touhy mě tlučou do palice
probuď se probuď nevěrnice

Za křiku páva jenž polapený
v bolesti Bohem zatracené ženy
zem praská v půli,cesty není
nevím zda dodýchám až k rozednění

Zraněná k smrti,možná více
nedoletěná létavice
a rozbřesk žhnoucí kovářova píce
když ticho se rodí sténajíce
Z úplňků zbudou půlměsíce
Autor krevetka, 03.04.2011
Přečteno 192x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo čtvrtě...

05.04.2011 00:26:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí