Rovnováha sil

Rovnováha sil

Anotace: pro Tebe, promiň

Jako světle modré mraky nad Aljaškou
Jako patetické dopisy v krbu spálené

Jako ranní touha vonící po kávě
Jako zavřená sny chvějící se víčka

Jako Ty
Jako já

Protiklady přitahující se
Budoucím bolestným zklamáním
Na slaném talíři času

Jako hluboké temné lesy na úbočí hor
Jako roviny plné kamení

Jako orel s rozervaným křídlem od druhého
Jako skleníková květina pod umělým osvětlením

Jako nepokořená osmitisícovka
Jako důlní velkoměsto

Jako Ty
Jako já

Jako žhnoucí koule slunce
Jako vyhasnutý popel

Jako tvoje čistá mysl
Jako moje tmavá duše
Špinavá od dehtu cigaret

Jako opačné póly s ledními medvědy a tučňáky
Jako špatná přirovnání
Jako lehký výsměch

Jako zbytek krásných časů
Co nám odměřují na hodinkách
Jako čas na potítku
A pak konec

Protože protiklady žijí na opačných stranách zeměkoule
Aby svět byl v rovnováze sil
Autor její alter ego, 04.04.2011
Přečteno 301x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, CORONATION, PrinceznaHeliovýchbalonků, Fighting Dreamer, James Libustka, enigman, zenge, NikitaNikaT., KORKI, la loba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve skutečnosti jenom jako...

05.04.2011 00:46:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí