Přátelství?

Přátelství?

Anotace: Snad si jednou vše vysvětlíme,ale ted' je ještě brzy...

Pátek 25.3.2011

Už je to rok,
co jsme spolu naposled promluvily,
jen kvůli štěn'atům
jsme se rozkmotřily.
Já chtěla,
vidět je hned a
Ty,že nespatří je zatím svět.
Ale byli tam vyvolení,
kterým jste dovolili,
se na ně podívat.
Moc mě to mrzelo,
taky dost bolelo,
vždyt',
nebyla jsem cizí,
byly jsme si blízcí.

Úterý 29.3.2011

Je pravda,
že krok první jsi udělala Ty,
přání k narozeninám,
poslala si mi.
Jenomže ve mě to pořát je,
snad jednou se spolu sejdeme.
Už nebude to asi
jako dřív,
bude to mezi náma vězet,
v tom je ta potíž.

Tak se měj hezky,
at' se ti v životě,
všechno splní a
já budu věřit,
že se vše, časem změní.
Autor EM EM, 04.04.2011
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí