Občas

Občas

Anotace: ...

Občas každý zabloudí

ve vlastním domě



Občas každý zabloudí

ve vlastních

myšlenkách



Občas každý

zapomene

natočit budíka



Vždyť každé ráno

je tak stejné

pár minut

profláknutých

z celého života



Občas se ptáš

kam míří

tvoje kocábka



Děravá paluba

plachty potrhané

čekáš

kdy se potopí



Bez záchranného kruhu

motat se dokola



Boží mlýny

melou pomalu

a ještě pomaleji



A ty se snažíš

lžičkou od kafe

vybírat vodu

která ti sahá

po ramena



Občas každý zabloudí

ve vlastním domě



Občas každý zabloudí

ve vlastních

myšlenkách



Každý se občas

potopí



A ty se ptáš

kdo byl vrahem

když každé ráno

zamáčkneš

špunt

na budíku

svého

osudu
Autor palošáček, 04.04.2011
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé, hodně zamyšlenkové pro každého... mno našla jsem si v tem to své, aj některé jiné lidi... to je prostě život. ST!***

04.04.2011 18:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí