Stáří

Stáří

Anotace: jen taková patlaninka z hodiny češtiny...

Stáří to je věk,
kdy znají světa krásu,
každý kout a každou vrásu,
no kdopak by to řek.

Mají vědomostí dost,
vyprávějí zážitky,
lásky plné prožitky,
jsem ve vzpomínkách host.

Pokud nechcete být staří,
budete jen za hlupáka,
i když teď se život maří.

Copak vás to neláká?
Mít vnoučata, slyšet jejich smích,
číst jim pohádky bez zlostí a pých.
Autor H.I.L., 04.04.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí