blíží se to

blíží se to

Anotace: za dlouho dobu a nebo už je to za dveřmi ...je to i na vás ....

evropské metropole hoří
poražení se vítězům dvoří
rozpoutaly se nelítostne boje
lidská těla připománají haldu hnoje

všude jenom mrtvoly a krev
ta hlava napůl potřebuje šev
ale kdo jí ted sešije
nikdo není čas
jinak nepřežije

proč by někomu pomáhal
proč by za někoho trpěl lhal
individualismus a honba za .........
ńevím jaké slova pro popís užít
ale bude to asi jako ten nejlepší žít
nebo obdodbné píčoviny
bez stesku bezi viny

už je čas to se to blíží
lidi v srdcí nenávist tíží
tak stačí jen zapálit rozbušku
a celej svět si dá přes držku
Autor ostuda lidstva, 04.04.2011
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední věta.. =D =)
Tip.

07.04.2011 09:17:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí