Kouzelníci básníci

Kouzelníci básníci

Anotace: -

Všichni jsme jako kouzelníci
V životní disciplíně všestrannosti
Místo z klobouků z pod čepicí
Taháme kouzla osobností

Pro lidi kolem máme triky
Vlastní tvář schovej za magii
Čarujem skrytí za básníky
Místo holubic poezii

Iluze stírá realitu
Pravá podstata uniká
Halíme vlastní intimitu
Před zraky svého publika

Když je snad kouzlo vyzrazeno
Tak už nikoho neláká
Panstvo trik hrozně poznat chtělo
Poznalo a zas huláká.
Autor Bolder, 05.04.2011
Přečteno 268x
Tipy 16
Poslední tipující: Azure angel, NikitaNikaT., hatlapatla, Psavec, zelená víla, Maryje..., CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu trefné a suprové... řekla bych, tak trošku lehce aktuální...

06.04.2011 18:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí