* P, - O, - S, - CH, - J, - B *

* P, - O, - S, - CH, - J, - B *

Anotace: taková blbůstka...hrál jsem si :DD

Poslední píseň
pohřebních princů
půlnočního popíjení

. . .

Opuštěný omyl
organizace opilců
opozdilého ovánění

. . .

Senzorické stesky
souběžných snílků
sopranického souznění

. . .

Chvilkoví chameleoni
chodí chodbami
chorobného chvění

. . .

Ješitná Ježibaba
jazykem jezdí
jezery jinotajů

. . .

Budovatel bídy
blahořečí bohu
bodavých bonsajů
Autor Tomáš Přidal, 05.04.2011
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí