Ubíjející pocit

Ubíjející pocit

Anotace: nevím proč,nevím z čeho,nevím jak...

Ten pocit co právě cítím,
ten mne strašně ubíjí,
co se ve mne deje sám nevím,
a hezké myšlenky mi hlavu míjí

Cítím nějakou úzkost,
ale z čeho,proč?
štve mne to,mam toho dost,
ale nevím co s tím dělat.

Doufam že mne to brzo přejde,
že se zase budu pořád smát,
ale nějak to zatím nejde,
s tím nepomůže ani kamarád.

Možná je tu ale jeden člověk,
který mi s tim pomůže,
co řekne mi pár hezkých slůvek,
co za ruku mne chytne,obejme.

Tenhle člověk je můj svět,
můj ocean,pevnina,muj vesmír,
nejradši bych byl s ním hned,
chybí mi,chci být s ním.

Ten člověk si ty...to vím jistě...
k tobě totiž cítím něco,co snad slovy nejde popsat...
ty mne dokážeš rozveselit...
s tebou sou totiž nejlepší chvíle mého života...
Autor Dubínek, 06.04.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí