Jednou Ti všechno vrátím

Jednou Ti všechno vrátím

Anotace: Teda alespoň v to doufám... A když ne já, ať se ti to vrátí jinak!

Jak jen to děláš, má milá,
ty sedmikrásko rozmilá,
do jedné věty svou duši dáš,
ty nemluvíš, ty slovy objímáš...


Ve tmě, v době v níž se pláče,
jsi ta co dala děcku na koláče.
Když zoufalá už tuším, že skončím,
cítím ruku tvou na mé, výmluvné oči...

 
A trápil by tě ten můj skok?
Než přikývneš, trvá to snad rok,
ale přikývneš přeci a dodáš hned,
že musím žít, i když to není med...


Že zvládnu to věříš a já vím,
za tebou přijdu s tajemstvím...
Ty jsi tak hodná, víličko,
slunečná v noci chviličko.
 
Až tobě bude smutno, víš,
až spatřím, že už nezáříš,
bude sychravé a šedé nebe,
obejmu snad zase jednou já tebe...

Autor genca, 06.04.2011
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlaně své si podáváte
život je lehčí, když jeden druhého máte
a dobře své smutky znáte:)

07.04.2011 07:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí