Dost takové pochmurné

Dost takové pochmurné

Anotace: Prostě se podívejte

Oheň plane v duších,
hříšníků, co nevidí,
když na dveře jim buší,
naděje co vstane, vždy
když musí.

A prosí, že zhyne,
když mine ji víra lidí,
co vidí ji, když padá
k zemi,však i těmi
pokrytci co věří, že mezi
milými skončíme stěží.

Tím ona žije dál,
přesto on se hrdě smál,
když v slzách naříkal
a poprvé cítil, že se
zřítil jen dolů z oblaků
visutých,kde zázraků se
nedočkal.

Ač naději proklínal,
teď volal z hloubky mrtvý,
žal ho udolal a skončil
navždy skrytý tam, kde
světla není zbytí.
Autor Lobo, 07.04.2011
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje, věčná naděje, kdeže je ... je všude,jen se koukat,a doufat ...naděje někdy ochromí, ale výsledek pak ohromí ;-)

07.04.2011 06:04:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí