Z nebe padají mrtví básníci

Z nebe padají mrtví básníci

Anotace: -

Padají z nebe mrtví básníci
Z kapes jim čouhá tučný žold
Málo kdo pro ně smekne čepici
Jen déšť jim v slzách vzdává hold

Smývá jejich krev z inkoustu
Z dlažebních kostek bulvárů
Mají svůj konec, jak si napsali
Změnili pevný kámen na škváru

Mrtví teď chodí mezi živými
Už se jim říká jenom svědomí
Tak platí i za naše zločiny
A za to jak jsme pitomí.
Autor Bolder, 07.04.2011
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Maryje..., Azure angel, la loba, NikitaNikaT., Jiná, Miranda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná se pletu ale máš talent a velký ...

07.04.2011 20:30:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí