Přátelé

Přátelé

Anotace: ....

Přichází a odchází,
v radosti i nesnázi.

Nic nám s nimi neschází,
sic city nám někdy rozhází.

Jsou tu krátce,nebo věčně,
co dali nám,zjišťujem až dodatečně.

To, co s sebou přinesou,
přijímejme s noblesou.
Dobrou věc či zkaženost,
díky za každou novou zkušenost!

Lidé kolem nás se mění,
jiní jsou ve dne, jiní po setmění.

Ať na světle, nebo v šeru,
svým vědomím řiď se v každém směru.
Neboť sílu charakteru,
poznáš až se vřítíš do průseru.

Važme si těch, co máj nás rádi,
co si říkaj kamarádi.
Autor Oliwie, 07.04.2011
Přečteno 497x
Tipy 9
Poslední tipující: khantengri, Modrý Anděl, CULIKATÁ, vodnař, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přátelé jsou Ti co podají ruku i kapesník v nesnázích

07.04.2011 15:04:00 | vodnař

... přátelé jsou ti, kdož zůstávají, když všichni ostatní už zmizeli ...
Svět bez přátel by nemohl existovat ... děkuji za své přátele ... a Tobě je moc přeju ;-)

07.04.2011 13:29:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí