Vodník

Vodník

Anotace: Každý potřebuje svého vodníka, který ho v případě nutnosti utopí...

Když přijde dno
dříve než jsi čekal
najdi si svého vodníka
co tě zachrání
voda ne vždy
všechno ubrání

A utopit své chyby
ve víně
brzy zjistíš
že na vině
jsi jenom
Ty

Když přijde dno
dříve než jsi čekal
a tvá ruka
už nezatleská
v pocitu vítězství

Najdi si vodníka
který po nocích
nebude naříkat
že tě v ránu
šedivém
neutopil
Autor palošáček, 09.04.2011
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, Kars, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí