Koktejl bar u Cynika

Koktejl bar u Cynika

Anotace: nabídka dne.....

Koktejl připravený z hněvu
s troškou bolesti
přelitý vzpomínkou
třepaný cizoložnou neřestí
navrch špetku úzkosti
míchaný rukou smutnou
dochucený slzou.

Do šejkru před koncem
kostky jedu
vyrobené ledovým srdcem.

Podávané do střepů z naděje.
salut!!!
ať dobře se vám u nás pije.

A jaké že máme dnes ceny??
Inu......
za blbost se platí vážení.
Autor Marcone, 09.04.2011
Přečteno 217x
Tipy 30
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, šuměnka, hatlapatla, ZILA78, la loba, zenge, labuť, H.I.L., Mbonita, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ledové srdce produkuje
kostky do drinku bez příchuti
brčkem pár znuděných usrknutí
a láska abdikuje...

11.04.2011 09:01:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí