V TICHOSTI

V TICHOSTI

Anotace: zlámané něžnosti...

Proměna anděla na ďábla
když zuby dravec cení
jen růže zvadlá
chráněná něhou,chráněna dlaní

Proměna z doteku měsíce
v tichosti ledové stráně
trápení velice
schová se za ně

Proměna půlnoční krajiny
kdo život rozdává
pusté jsou planiny
kde láska,ale nemává

Proměna z tvého doteku
květiny nové naděje
plna převleku
který se vzdaluje

Proměna plná naděje
zlámané něžnosti
možná se vzdaluje
Přichází v TICHOSTI...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.04.2011
Přečteno 260x
Tipy 22
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, BLUE-from-the-NIGHT, Juan Francesco de Faro, zenge, labuť, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, Tomáš Přidal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí