PM

PM

Anotace: prostě jsem to potřebovala ze sebe dostat, nic za tím nehledejte a držte nám palce v pondělí, prosím ... pokud tam najdete hrubky a chyby, věřte, že jsou tam schválně... :)

Okolo hlavy písmena
krouží ve zběsilém víru
kdo řekne mi
vlastnosti managera
kdo dá mi sílu
ruku zvednout
vytáhnout
vše co měla bych znát
spoustu informací
do mozku nadupat
co je to podnik
a co sociální původ
co je vědecký přístup
a má to vůbec důvod
šrotit se minutu po minutě
a třeba i celou noc
vždyť stejně každý ví
co je to moc
že jde o schopnost ovlivňovat
chování ostatních lidí
stejně tak jako že liniový manažer
celý podnik řídí
na co znát typy podniků
když je v dnešní době net
na co vlastně slouží
takový intranet
na co vědět vokruhy
z čeho budem psát
když stačilo jen říct:

„Naučte se všechno,
to prostě musíte dát.
A když ne,
policejní stanici
můžete poznávat.“

Tak držte palce
ať to všichni dáme
a na druhý pokus
radši nezavítáme.
Autor Alien.v.v.s., 09.04.2011
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Edmond Kadad, enigman, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak doufám že jste to dali...

12.05.2011 13:05:00 | enigman

Držím palce, držím pěsti, přeji štěstí!

09.04.2011 19:11:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí