Noční rande se smrtí

Noční rande se smrtí

Anotace: ...

Ve vsi jaté lunou jasnou
kde vítr hraje na lyru
Jde trhan v šatech po otci
jsa zasněn vráží do prken
jenž po schodech smrt zvou
by přiložila ruku na krk těm
kteří marnotratně žili
Pohroužen v myšlenkách běda
stráže spatřili jej bystře
vyraživší s cinkotem by chytili
toho jenž vyrušil je ze spaní
zač jej čeká smrti náruč.
Autor Frosty28, 10.04.2011
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: šuměnka, labuť, Majdalénka, Marcone, Tamara, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen vítr hraje na lyru
ve sporém svitu Luny bledé
do vlaštovičky z papíru
kovový vláček krutě vjede...

20.04.2011 10:07:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí