Privátní vězení

Privátní vězení

Anotace: -

Tvořím si vlastní posudkovou komisi
Co bude na konci hodnotit mé činy
Z písmenek z novin pak skládám dopisy
Sám sobě posílám je jako anonymy

Zastraším každičkého, kdo křiví svá slova
Proti mé vlastní nedokonalosti
Slova Čt2 opakují zNova
Mezi tím vším jsem našel souvislosti

Svědčím tak ve svém vlastním procesu
Tíží mě mé důkazní břemeno
Jak pravda kterou stěží unesu
Svědomí bez viny je viny zproštěno

Když ještě dokážu soudit sám sebe
Když ještě bojím se výhružky zatčení
Když ještě v životě vidět chci nebe
Musím sám v sobě mít privátní vězení.
Autor Bolder, 11.04.2011
Přečteno 260x
Tipy 33
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, seh, hatlapatla, Zefi, jvacl, zenge, labuť, Marcone, Tamara, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tleskám Tvému umu.

11.04.2011 11:03:00 | labuť

tak ta je fakt dobrá...ST***

11.04.2011 09:56:00 | Tamara

...tak ta je... zajímavá...

svědomí bez viny
pyká za zločiny
/v privátním vězení/

v rozbřesku každého nového rána
pak otevře se ke svobodě brána
/i kdyby jenom na chvíli .../

za mě ST ...;-)

11.04.2011 05:43:00 | Bambulka

Fíha, ta se povedla

11.04.2011 00:13:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí