Jsem takový?

Jsem takový?

Anotace: Trocha pohnutků, trocha slabosti...

Ač nespadla kapka vody, byla deštivá noc....

Začalo se slavit,
zábava v plném proudu,
každý chtěl se bavit
pivo ubývalo v sudu,
dobrého vína sklenice,
otevírala lidem srdce,
za pomoci jejich pudů.

Jen zábrany opadly,
začali se sbližovat,
či se tím jen bavili?
Těžké rány dopadly
na toho kdo neumí milovat.

Kolem sebe lásku vidí.
A kde jsou jeho city?
Snad se za ně jen stydí...

Takový tam byl, novou část života chtěl začít,
přišel aby žil, aby projevil svůj cit
snad málo pil... Kam jít? Nedokázal rozlišit

Kéž chybu by mohl napravit,
kdyby tak šlo vrátit čas...
chtěl by odhalit svůj cit
když neudělal to včas.

Poslal ji pryč, tím také chyboval
a co když jsem jí miloval?
Možná se to nikdy nedozví, ale já vím,
že kdy něžný být a co ve správný čas říct..
...poznat neumím.


Počasí na to nevypadá, ale prší stále...
Autor sentakta, 11.04.2011
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassée Moteur, upbraider
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí