Chci zpátky svůj život

Chci zpátky svůj život

Anotace: Někdy je těžké se těšit z toho co máme a potom, když je to pryč si to uvědomíme, ale je příliš pozdě..

Chci zpátky svůj život,
chci zpátky svůj smích a taky pláč,
žena kterou jsem teď je jiná,
protože i když mám sílu,
říkám vám, že nejsem vůbec žádný rváč.

Mám tvář obyčejně šťastnou,
tak proč ty tiché slzy?
Dejte mi, prosím,
barvy, tužku a papír,
pak dozvíte se to brzy.

Ano, stačí mi klidné místo,
snad malý pokoj, taky skříň,
já vím, že je to lepší než nic,
když nabízejí lidé míň.

Pak prosím ještě o květiny a hřeben,
ať vlasy česat mohu,
i když je duben nebo třeba leden.

Chci zpátky svůj život,
protože mě toho velmi mrzí,
snad proto můj krásný sen
skončil příliš brzy..
Autor BARBYE, 11.04.2011
Přečteno 317x
Tipy 16
Poslední tipující: Lorraine, WAYWARD, vodnař, šuměnka, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jo ST

14.04.2011 16:06:00 | WAYWARD

oči máme vpředu hlavy,
snad pro ten fakt, bychom se neotáčeli
tak užívej si toho, co Tě baví
život je moudrý víc než my, on štěstí Tobě nadělí...

12.04.2011 09:55:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí