Vražda v rodině

Vražda v rodině

Anotace: Tak trochu divná vražda

Spěchá muž,
spěchá i jeho žena,
kdo najde první nůž?
Komu bude do hrudi dýka vražena?

Manželé nyní,
nejraději by se zabili,
ale jaký je důvod viny?
majetek toho druhého by nabyli.

Kde je ta láska?
Kde je cit?
Kam zmizela poslední otázka?
Kam zmizel chtíč?

Slova poslední,
vyřkne žena s dýkou v krku,
muž na ni jen hledí,
ona z posledních sil natahuje ruku.

Ruku natahuje,
k fotce mrtvého syna,
žena zmírá, muž si kolem krku smyčku utahuje.
i smrt potomka byla jeho vina.

Žena mrtvá leží,
její svíčka dohořela,
čas běží,
co muži nakonec říci chtěla?

To on již se nedoví,
už mu na to neodpoví,
on zatají dech,
do světa mrtvých už má na spěch.

Už smrt svou čeká,
do světa mrtvých spěchá,
projela mu tělem bolest,
vaz si zlomil,
už za branou nebe mu mává jeho ratolest.
Viděl ho a poprvé k bohu se pomodlil.
Autor Melcoirë, 12.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí