čtrnáct

čtrnáct

Anotace: .-.

Dnes Havran zakrákal
a zmizel v dáli ve větvoví.
Silně a jen jednou.
Mávnul křídly,
vznesl se a létal.
Ten Havran zakrákal mi
havraní poselství:
Žij s Láskou a na první dobrou.
po zádech běhal mě mráz,
až mi zmrzly.
A já se sebe zeptal,
proč chceme všechno hned?
A když ne hned, tak za----- iHned...
A proč je nám to jedno?
Ten Havran nepřilétne zpátky,
aby nám to řek... .
Autor Peaceter, 13.04.2011
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí