Slovíčka

Slovíčka

Slovíčka jako korálky
letí si vzduchem do dálky.
Slovíčka, která zraňují,
slovíčka, co se radují,
slovíčka, perly nejdražší,
slovíčka, která vystraší.
Pohladit umí, každý ví,
slůvka, co srdce navštíví.
Potom jsou slůvka škaredá,
pichlavá, tvrdá, hrozně zlá...

Co by měl každý udělat?
Slůvka od srdce rozdávat.
Nezraňovat.
Zvažovat.
Není to, doufám, těžké tak moc,
slovíčka vážit - jako vzácnost...
Autor Poustevníček, 13.04.2011
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Zefi, NikitaNikaT., rivombroza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě hodně moudrý a pravdivý závěr... kéž naplnil by se a ne jeden člověk přetl si to. ST!***

14.04.2011 09:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí