Vysoko

Vysoko

Anotace: vysoko - říkám si, no proč né?! ....třeba by to tam bylo fajn :-)

jednoho dne budu chtít na hvězdy,
probudím se,kde mraky jsou daleko za mnou.
kde potíže taví... jako citron kapky,
vysoko nad komínem nahoru,temnou tmou...

tam je místo,kde mě najdeš,
když uslyšíš růže kvést.
a sny které si odvezu - si všechny projdeš,
na místě kde stál dav přátel - musím z mraků je vést.

a někde tam za duhou - někde tam vysoko,
své sny si odvezu...tak proč..proč bych nemohl

probuďte barvy duhy tak krásné jsou na nebi,
přeneste je na i ostatní tváře.
ptáci létají tam semnou kde jsem ještě nebyl
vidim jak tleskáte vzhůru do té nejjasnější záře...

tam vysoko - za duhou...
je nebe modré a bílé jsou mraky.
sedím za největší hvězdou,
své sny a koukám na vás z duhové dálky...
Autor Vojtá, 14.04.2011
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Dameira, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná

02.08.2011 20:12:00 | Dameira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí