Dnes jsem si řekl

Dnes jsem si řekl

Anotace: kapka ludibrionismu

dneska jsem si řekl
že jestli
je pravda všechno
co říkají v biologii
je můj a váš svět

o moc zábavnější

jsme banda opic
která vyrostla z ryb
když rybám narůstaly nohy
u toho bych chtěl bejt
ale řekl jsem si

že tomu dnes uvěřím

tahle banda tady chodí po kouli
která si lítá vesmírem
rychlostí několik set čehosi za cosi
a motá se přitom dokola

pořád dokola.

a my si tady žijem
sereme a chčijem
v těch našich živůtcích
které jsou celé

jen pudem sebezáchovy
Autor Démogorgon, 14.04.2011
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Lalia Error
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí